Krachtige VPS hosting

Kies uit de cloud één van onze self-managed VPS servers. Ons platform is opgebouwd uit krachtige HP servers met SSD opslag. Deze VPS servers zijn uitermate geschikt om websites, databases of software te hosten.

Dankzij ons high performance platform en de nieuwste
technieken beschik je over een solide VPS. Het serverbeheer doe je zelf. Wij zorgen voor 99,99% uptimegarantie en de beste support. Van klein project tot bedrijfskritische webapplicatie; jij hebt altijd een passende VPS.

Met een VPS beheer en onderhoud je zelf de server. Heb je
liever dat wij dit voor je doen? Dan is Managed Services iets
voor jou. Goed om te weten: Met Managed Services nemen
we niet alleen het serverbeheer uit handen. We helpen je
ook bij het ontwerpen en optimaliseren van je infrastructuur.

VPS Samenstellen

U heeft een WordPress website of Magento webshop en om deze zo optimaal mogelijk te laten functioneren, bent u op zoek naar een eigen VPS-server die eenvoudig zelf te beheren is.

Een VPS (Virtual Private Server) is een gehuurde, afgeschermde server die samen met andere servers op fysieke hardware draait. Iedere VPS krijgt een eigen stukje van de fysieke hardware toegewezen. Een VPS is daardoor schaalbaar en kostenbesparend; u betaalt precies voor de capaciteit die u nodig heeft.

De prijzen voor VPS-hosting zijn opgebouwd uit servercomponenten en licenties. Uw server kunt u naar behoefte samenstellen en aanpassen. Wij adviseren u daar uiteraard graag in! Alle serverspecificaties zijn maandelijks aan te passen met uitzondering van de schijfruimte. De schijfruimte kan technisch alleen uitgebreid worden, maar niet worden verkleind.

Kies specificaties

1
€7,00 / Gebruiker
2
GB RAM
25
€2,-/ 25GB

Kies controlpanel

Paid hosting plans run on servers that store data on solid-state drives (SSDs)

BACKUP OPTIONS

Totaal per maand

Vragen? Bel ons gerust 0591-238308

KOM DIRECT IN CONTACT

Voor suggesties en/of vragen kunt u gebruik maken van onderstaande formulier.