Over BusinessTel

BusinessTel is ontstaan vanuit onze missie om een flexibele en volledige partner te willen zijn op het gebied van IT, Telefonie & Connectiviteit.

BusinessTel is de specialist in hosted telefonie en mobiele telefonie voor de zakelijke markt in Nederland. BusinessTel is een bedrijf die Voice over IP diensten op een betrouwbare en professionele wijze implementeert in uw huidige infrastructuur.

I-Beheer adviseert, installeert en beheert al uw ICT-oplossingen. Onze diensten op het gebied van ICT beheer zijn net zo breed en divers als onze klanten. Zo werken wij voor klanten met een paar werkplekken tot wel honderd werkplekken.

Bent u klaar voor de toekomst?

Wij hebben altijd een passende oplossing bij het belgedrag van uw medewerkers en u behoudt simpel het overzicht.

BusinessTel is de specialist in hosted telefonie en mobiele telefonie voor de zakelijke markt in Nederland. BusinessTel is een bedrijf die Voice over IP diensten op een betrouwbare en professionele wijze implementeert in uw huidige infrastructuur. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u optimale zekerheid bieden op het gebied van bereikbaarheid en functionaliteiten.

I-Beheer ICT

I-Beheer adviseert, installeert en beheert al uw ICT-oplossingen. Onze diensten op het gebied van ICT beheer zijn net zo breed en divers als onze klanten. Zo werken wij voor klanten met een paar werkplekken tot wel honderd werkplekken. Onze klanten bevinden zich op zowel regionaal als landelijk niveau. Daarnaast beschikt een aantal over vestigingen in het buitenland. Voor al uw ICT beheer moet u dus bij I-Beheer zijn.

Het ICT beheer van I-Beheer gaat vele malen verder dan alleen het leveren van hardware. Wij beheren voor onze klanten op afstand hun werkplekken. Bovendien is onze servicedesk er voor alle voorkomende problemen. Dat doen we het hele jaar, 24×7!

De waarborging en continuïteit van IT-systemen is van levensbelang voor de bedrijfsvoering. Daar draagt I-Beheer zorg voor.

Ook maakt I-Beheer gebruik van een aantal datacenters zoals het eigen datacenter.

BusinessTel is ambitieus

BusinessTel is een jong, ambitieus en snelgroeiende telefonie provider, die gespecialiseerd is in hosted telefonie (digitale of voip telefonie) voor de zakelijke markt.

Wij werken met ‘dedicated’ verbindingen, wat betekent dat we voor elke branche vaste telefonie kunnen leveren.

Wij hebben van zakelijke telefonie een specialisme gemaakt en weten waar we over praten, het is onze hoofdtaak. Tevens bieden wij een aantal unieke mogelijkheden waar wij ons in onderscheiden van alle andere providers in Nederland.

Partners en resellers

Businesstel werkt ook met partners c.q. resellers. Zij zetten onze diensten in de markt en hebben daardoor een voorsprong op de concurrentie, die vaak nog conventionele centrales aanbieden bij klanten. Het is een dus een goede aanvulling op hun huidige dienstenpakket. Zo hebben onze partners nagenoeg altijd een voorsprong bij hun klanten.

Heeft u hier belangstelling voor? Neem dan contact met ons op

KOM DIRECT IN CONTACT

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op . Wanneer u uw bedrijfsnaam en gegevens achter laat nemen wij z.s.m. contact met u op.

U kunt ons natuurlijk ook bellen, via telefoonnummer 0591-238308