Mobiele Telefonie

In de huidige 24-uurs economie is een goede telefonische bereikbaarheid uitgegroeid tot een basisvoorwaarde voor zakelijk succes. Mobiele telefonie neemt hierdoor een cruciale positie in binnen het zakendoen.

BusinessTel Mobile

is een niet-beursgenoteerde leverancier van antivirussoftware voor endpoints en heeft een positie in de wereldwijde top vier van leveranciers van antivirussoftware

Managed Mobile

Met Office 365 krijgt u de programma’s die u al kent, altijd up-to-date en waar u maar wilt. U hebt altijd de nieuwste functies van Word, Excel, Powerpoint en meer.

Mobile Connect

Het CRM pakket van PerfectView is alles wat je nodig hebt om nieuwe klanten te werven, optimaal te beheren en uit te bouwen tot topklanten.

Mobiele telefonie

Vast en Mobiel in één oplossing

In de huidige 24-uurs economie is een goede telefonische bereikbaarheid uitgegroeid tot een basisvoorwaarde voor zakelijk succes. Mobiele telefonie neemt hierdoor een cruciale positie in binnen het zakendoen. BusinessTel biedt daarom naast het aanbod van vaste telefoniediensten, ook slimme mobiele telefonieoplossingen vanuit ons eigen mobiele core netwerk.

Met de toevoeging van de mobiele telefonieoplossingen zet BusinessTel, als MVNE op het betrouwbare radionetwerk van KPN, als eerste in Nederland een compleet vast-mobiel in één portfolio in de markt. U heeft de keuze uit drie slimme mobiele oplossingen en mobiel internet. Voor onze mobiele diensten bieden wij met BLUE een alles-in-één abonnement waarmee u onbeperkt belt en sms’t. Onze mobiele diensten beheert u snel, maar tot in detail, in onze bereikbaarheidsapp Reach. Dankzij Reach heeft u uw gewenste bereikbaarheid volledig onder controle.

Bekijk Reach in 40 sec.

BusinessTel Mobile

– abonnement met slimme functies
– 2 mobiele nummers op 1 sim
– Vanaf 1 gebruiker
– Voicemail- en SMS to email
– Aantrekkelijke uitbreidingsbundels
Eén factuur, één aanspreekpunt

Managed Mobile

– Managed Voice functies op uw mobiel
Optimale vast-mobiel integratie
– 2 mobiele nummers op 1 sim
– Vast nummer op uw mobiel
– Vanaf 1 gebruiker
– Onderling gratis bellen

Mobile Connect

– Functies van uw centrale op mobiel 
– 2 mobiele nummers op 1 sim
– Vast nummer op mobiel
Vanaf 1 gebruiker
– Bellen van en naar verkorte nummer

KOM DIRECT IN CONTACT

Voor suggesties en/of vragen kunt u gebruik maken van onderstaande formulier.