ISDN Stopt in Nederland

ISDN stopt, dat is jammer. Maar gelukkig komen er ook goede dingen voor terug. Denk aan kostenverlaging en meer telefoniefuncties. Overstappen is belangrijk, want anders zit je vanaf 1 september 2019 bijvoorbeeld zonder telefoon.

Maak alvast een berekening.

De Hosted VoIP Lite propositie is bedoeld voor toestellen binnen een bedrijfsomgeving waar geen vaste gebruiker/ werkplek aan is
gekoppeld. Toestellen met een algemene rol en plek in een bedrijf, die gebeld kunnen worden en waarmee uitgaand kan worden gebeld
zonder bijzondere behoefte naar functionaliteit.  

En het beste van alles? Het Nieuwe Bellen is goedkoper en veiliger dan traditionele ISDN-oplossingen. Uw telefooncentrale staat in een datacenter met waterdichte beveiliging. U heeft dus wel de lusten, maar niet de lasten. Bovendien betaalt u geen aanschaf- of onderhoudskosten, terwijl u wel kunt rekenen op een hypermoderne digitale telefooncentrale met extra veel functionaliteiten.

In 2 stappen een offerte op maat

1
Het aantal toestellen/gebruikers

Mobiele Telefonie (Optioneel)

0
Medewerkers met een mobiel abonnement
Onbeperkt vast & mobiel
Integratie met uw CRM
Totaal per maand

Stoppen met ISDN kan meer gevolgen hebben dan je op voorhand verwacht. Daarom inventariseren wij samen je huidige situatie. Wij helpen je goed geïnformeerd over te stappen.

CRM-integratie

Contact Connect biedt CRM- en ERP-integratie met vrijwel ieder denkbaar systeem voor meer efficiëntie en klantvriendelijke service. U profiteert van slimme functies zoals nummer- herkenning via een pop-up notificatie, click-to-dial en select-to-dial.

Vaste vergoeding per werkplek

Tegen een vaste vergoeding per werkplek maakt u gebruik van onze moderne telefooncentrale en alle unieke faciliteiten. U weet dus precies waar u aan toe bent en u voorkomt onverwachte kosten.

Nieuwste faciliteiten

Met Hosted VoIP heeft u de zekerheid dat u altijd gebruik maakt van de nieuwste functies. Voorbeelden hiervan zijn slimme functies zoals Interactive Voice Response, Wachtrijen, (groeps)extensies en Unified Messaging.

Altijd de nieuwste faciliteiten.

Dankzij de sterke opkomst van VoIP bellen, het bellen via internet, hoef je voortaan niet meer zelf te investeren in centrale telefonieapparatuur. Tegen een vaste vergoeding per werkplek kun je nu gebruik maken van een hypermoderne telefooncentrale met de allernieuwste en meest geavanceerde faciliteiten. Bovendien heb je geen omkijken naar aanleg en onderhoud, omdat de centrale gesitueerd is op een goed beveiligde locatie buiten je bedrijf. Onder de naam Hosted VoIP biedt Fieber dit innovatieve telecomconcept aan.

Besparen

Bespaar direct op je factuur. Je belt al vanaf 2 cent per minuut naar vaste nummers in Nederland. Wil je niet meer voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor Hosted VoIP onbeperkt.

Toestel onafhankelijk
Bellen via een app, browser of een via een VoIP toestel. Bepaal zelf hoe jij wilt communiceren met jouw klanten en leveranciers. Met Hosted VoIP kun je zelf bepalen waar en waarmee jij communiceert!

Ben je regelmatig in het buitenland of werk je wel eens thuis? Geen punt. Bellen kun je via je laptop of een app op je telefoon. Je kunt altijd en overal inloggen en bereikbaar zijn. Dat is VoIP bellen.

Overstappen klinkt eenvoudig hè? Dat is het ook!
al vele bedrijven stapten geruisloos over van ISDN
naar VoIP van BusinessTel

Contact Informatie

Hoenderkamp 20
7812 VZ Emmen

0591-238308

info@businesstel.nl

    Laat een bericht achter