Portfolio van A tot Z

Als specialist op het gebied van communicatieoplossingen hebben wij veel ervaring met alle mogelijke verbindingen. Wij beheersen deze materie van A tot Z,
variërend van ADSL tot glasvezel.

ADSL tot VDSL

Wat al onze breedbandverbindingen voor VoIP-telefonie, internet en andere VoIP-diensten met elkaar gemeen hebben, is dat wij een hoge beschikbaarheid garanderen, tot maar liefst 99,9%

Glasvezel

Glasvezel is de snelste manier als het gaat om het transporteren van informatie. Sneller dan dat is echt niet mogelijk. Behalve deze revolutionaire snelheid biedt het gebruik van glasvezel u nog meer voordelen.

FTTH / FTTB

Glasvezel via Fiber-to-the-home is mogelijk op het KPN/Reggefiber en Caiway netwerk. Wij leveren onze verbindingen met een vast IP adres.

 

Internet

Portfolio van A tot Z

Als specialist op het gebied van communicatieoplossingen hebben wij veel ervaring met alle mogelijke verbindingen. Wij beheersen deze materie van A tot Z, variërend van ADSL tot glasvezel. Samen met u inventariseren wij graag welke oplossing het beste is voor uw bedrijf. Dat is onder andere afhankelijk van uw wensen ten aanzien van bereikbaarheid en snelheid van datatransport.

ADSL tot VDSL
Wat al onze breedbandverbindingen voor VoIP-telefonie, internet en andere VoIP-diensten met elkaar gemeen hebben, is dat wij een hoge beschikbaarheid garanderen, tot maar liefst 99,9%. Daarnaast kunt u standaard rekenen op onze excellente service, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onderstaand treft u een overzicht van de meest toegepaste verbindingen.

ADSL
ADSL is een technologie die het mogelijk maakt om uw bestaande telefoonlijnen te gebruiken als een breedbandverbinding om data op te halen. Wij leveren ADSL met bandbreedtes tot 24 Mbps downstream en 1 Mbps upstream. De maximaal haalbare snelheid is ondermeer afhankelijk van de afstand van uw bedrijf tot aan de wijkcentrale.

VDSL
VDSL, een technologie waarbij er gebruik wordt gemaakt van een ‘Very high bitrate’, is op steeds meer locaties leverbaar in Nederland. De lijn wordt over het traditionele kopernetwerk geleverd. VDSL is leverbaar tot een bandbreedte van 50 Mbps download en een maximum van 10Mbps upload. Dit is mede afhankelijk van de afstand van de wijkcentrale naar uw locatie.

 

 

Postcode check

ontvang direct een overzicht van alle mogelijke internetverbindingen plus prijzen op uw locatie. U ontvangt een geheel vrijblijvende offerte.

 

KOM DIRECT IN CONTACT

Voor suggesties en/of vragen kunt u gebruik maken van onderstaande formulier.