BusinessTel Hosted VoIP

DE HOSTED TELEFONIE OPLOSSING

Voorloper op telecomgebied

Als gebruiker van Hosted VoIP beschikt u altijd over de nieuwste telecom- en ICT-faciliteiten. Vergelijkt u dit eens met de situatie waarin u zelf moet investeren in een nieuwe telefooncentrale. 

Overal en altijd bereikbaar

Hosted VoIP is extra aantrekkelijk als u veel werkt met telewerkers of als uw medewerkers vanuit verschillende locaties werken. Ongeacht de plek waar zij zich bevinden, zijn zij altijd op hetzelfde nummer bereikbaar.

Geen Investering

Afhankelijk van uw wensen betaalt u een vaste maandelijkse vergoeding per werkplek. U weet dus precies waar u aan toe bent, als u nieuwe medewerkers wilt aansluiten op het netwerk. 

De excellente hosted telefonie oplossing

Dankzij VoIP, het bellen via internet, hoeft u de centrale telefonieapparatuur niet meer in uw eigen bedrijf aan te leggen en te onderhouden. Hosted VoIP van BusinessTel is de oplossing. Met onze hosted telefonie oplossing maakt u gebruik van onze innovatieve telefooncentrales, die BusinessTel heeft gestationeerd op goed beveiligde centrale locaties.

Snel opschalen

De capaciteit van het netwerk waarvan wij gebruik maken is schaalbaar. Daardoor kunnen wij u snel extra capaciteit bieden als u deze nodig heeft. Op tijdelijke basis of permanent. Dankzij de flexibiliteit van het netwerk hoeft u dus nooit reservecapaciteit af te nemen. Met andere woorden: u betaalt slechts voor wat u nodig heeft, terwijl u wel de zekerheid heeft dat u snel kunt uitbreiden als het moet. Als dat geen flexibiliteit in optima forma is.

Extra Functies

Standaard bij Hosted VoIP van BusinessTel

Keuzemenu

Zelfs met een fulltime secretaresse die je telefoon opneemt, is het niet altijd mogelijk om iedereen direct te woord te staan. Daarom is een keuzemenu van belang: hiermee krijgen bellers direct de juiste informatie en krijg jij eventuele voicemailberichten doorgestuurd. Zo mis je nooit per ongeluk een belangrijk gesprek.

Vast-mobiel integratie

Wilt u in de toekomst uw mobiele telefonie bij dezelfde leverancier onderbrengen? Bij onze mobiele oplossing Managed Mobile wordt uw hosted voice omgeving volledig geïntegreerd met uw mobiele telefoon waardoor alle Managed Voice functies beschikbaar worden op uw mobiel.

Operator Online

Alle slimme functies beheert u eenvoudig in onze online webtool Operator Online. Via deze intelligente webtool heeft u ook real-time inzicht in uw verbruik. Hiermee bent u onverwachte kosten altijd voor.

+

CRM-integratie

Contact Connect biedt CRM- en ERP-integratie met vrijwel ieder denkbaar systeem voor meer efficiëntie en klantvriendelijke service. U profiteert van slimme functies zoals nummer- herkenning via een pop-up notificatie, click-to-dial en select-to-dial.

24/7 maximale betrouwbaarheid

Onze technische specialisten waken 24/7 over uw telefoniediensten. In het geval van een onverhoopte calamiteit worden alle telefoniediensten naar een andere, beveiligde locatie gerouteerd, zonder dat u of uw klanten hier iets van merken.

Wachtrij

Met een wachtrij kun je de piekdrukte van bellers opvangen. De beller krijgt een boodschap te horen. Zodra er iemand vrij is, wordt de beller automatisch doorverbonden naar een vrije medewerker.

Besparen

Bespaar direct op je factuur. Je belt al vanaf 2 cent per minuut naar vaste nummers in Nederland. Wil je niet meer voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor Hosted VoIP onbeperkt.

Openingstijden

Jouw openingstijden stel je eenvoudig zelf in! Afhankelijk van het tijdstip van het gesprek volgt het systeem een, door jou aangemaakt, belplan. In het weekend gaat het gesprek bijvoorbeeld naar Voicemail of naar een mobiel nummer.

Belgroepen

Wil je dat er meerdere telefoons rinkelen als er een gesprek binnenkomt? Of eerst op de ene afdeling en hierna op de volgende? Met Hosted VoIP stel je dit eenvoudig in met belgroepen in je belplan. 

de voordelen van Hosted Voip

– Overal bereikbaar ongeacht werkplek
– Besparen op belkosten.
– Snel opschalen bij groei dankzij flexibiliteit netwerk
– Voorloper zijn op telecomgebied verstevigt uw imago
– Altijd de nieuwste ultramoderne faciliteiten
– Maximale betrouwbaarheid
– Niet investeren, maar betalen per werkplek

"Alles kan naar jouw wens worden ingericht"

KOM DIRECT IN CONTACT

Voor suggesties en/of vragen kunt u gebruik maken van onderstaande formulier.