Glasvezel FTTH

Nederland wordt steeds verder verglaasd. Is uw bedrijf gevestigd op een locatie waar FTTH (Fiber To The Home) beschikbaar is? Dan profiteert u van zeer hoge symmetrische bandbreedtes. FTTH wint snel terrein. 

Maximale veiligheid

Dankzij de architectuur van de glasvezelnetwerken is het mogelijk om alle diensten in een besloten netwerk te plaatsen. Dit biedt u de zekerheid dat bedrijfsgevoelige informatie binnen uw organisatie niet via internet wordt uitgewisseld.

Meer toepassingen

Zowel upload als download is een snelheid mogelijk tot maarliefst 500 Mbps. Deze eigenschap maakt glasvezel zeer geschikt voor het bundelen van verschillende toepassingen. Wat dacht u van het combineren van internet, telefonie, elektronisch betalen en online back-up.

Landelijk netwerk

Omdat er de laatste jaren duizenden kilometers glasvezelkabel zijn aangelegd in Nederland, ontwikkelt het gebruik van glasvezel zich explosief. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijfslocatie? Belt u dan met één van onze adviseurs. Op basis van uw postcode geven wij u dan direct uitsluitsel over de mogelijkheden.

U bent niet afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale en kunt dus altijd de maximale bandbreedte halen. BusinessTel levert op dit moment tot 500 Mbps symmetrisch en wij blijven in de toekomst continu naar hogere bandbreedtes kijken.

Postcode check FTTH

ontvang direct een overzicht van alle mogelijke internetverbindingen plus prijzen op uw locatie. U ontvangt een geheel vrijblijvende offerte.

KPN NETWERKNL

KPN NetwerkNL is verantwoordelijk voor de aanleg en het beheer van het netwerk voor internet, televisie en telefonie.

Veel bedrijven zijn afhankelijk van een betrouwbare internetverbinding. Zo gebruiken we het voor pinbetalingen, het delen van bestanden of om te videobellen met collega’s en klanten op afstand. Betrouwbaar internet begint bij het beste netwerk.

Vragen? Bel ons gerust 0591-238308

KOM DIRECT IN CONTACT

Voor suggesties en/of vragen kunt u gebruik maken van onderstaande formulier.