Cloudscape

De Cloudscape biedt verschillende oplossingen op het gebied van office, security, productivity en collaboration die het werken in de cloud efficiënter en productiever maken. De Cloudscape bestaat uit een breed aanbod oplossingen van derde partijen én oplossingen onder ons eigen label.

Kaspersky

is een niet-beursgenoteerde leverancier van antivirussoftware voor endpoints en heeft een positie in de wereldwijde top vier van leveranciers van antivirussoftware

Microsoft Office 365

Met Office 365 krijgt u de programma’s die u al kent, altijd up-to-date en waar u maar wilt. U hebt altijd de nieuwste functies van Word, Excel, Powerpoint en meer.

PerfectView

Het CRM pakket van PerfectView is alles wat je nodig hebt om nieuwe klanten te werven, optimaal te beheren en uit te bouwen tot topklanten.

Cloudscape

Verschillende Cloud Diensten

Dankzij de toevoeging van onze Cloudscape voorziet u uw klanten naast professionele communicatieoplossingen ook in een complete alles-in-één online werkplek. De BusinessTel Cloudscape biedt verschillende oplossingen op het gebied van office, security, productivity en collaboration die het werken in de Cloud efficiënter en productiever maken.

De Cloudscape bestaat uit een breed aanbod oplossingen van derde partijen én oplossingen onder ons eigen label. Bekijk hieronder uit welke partijen met innovatieve oplossingen de Cloudscape bestaat.

Office
In de Cloudscape vindt u verschillende programma’s die u helpen met uw dagelijkse office-werkzaamheden. Denk hierbij aan programma’s voor het werken in tekstbestanden, spreadsheets en het maken van presentaties.

Collaboration
Samenwerken met collega’s en andere stakeholders is erg belangrijk voor alle organisaties. De Collaboration clouddiensten bieden mogelijkheden om op de meest efficiënte manier samen te werken in programma’s of documenten.

Productivity
Wilt u efficiënter werken? In de categorie Productivity vindt u uiteenlopende cloud-diensten die op een efficiënte manier bijdragen aan productiever werken, met daarbij de keuze voor verschillende werkgebieden zoals CRM-systemen of een online personeelsplanner.

Security
In de Cloudscape kunt u beveiligingsprogramma’s downloaden die bescherming bieden tegen verschillende technologische bedreigingen, met intelligentie vanuit de cloud. Denk hierbij aan geavanceerde antivirusoplossingen of spamfiltering.

Office 365: Altijd de nieuwste versie

is een door Microsoft gehoste cloudservice. Office 365 voor bedrijven biedt professionals en kleine bedrijven hulpmiddelen van hoog niveau die geoptimaliseerd zijn voor de behoeften van kleine bedrijven. U hebt vanaf vrijwel elke locatie betaalbare toegang tot de vertrouwde Office-toepassingen, bedrijfsklare e-mail, agenda, videovergaderingen en actuele documenten op bijna al uw apparaten—van pc’s tot smartphones tot tablets.

Uw volledige Office in de cloud
Met Office 365 krijgt u de programma’s die u al kent, altijd up-to-date en waar u maar wilt. U hebt altijd de nieuwste functies van Word, Excel, Powerpoint en meer. Automatische updates, dat is de kracht van Office in de cloud. Lage initiële kosten, lagere IT-kosten en de flexibiliteit om altijd gebruikers en services toe te voegen. Dit alles vormt samen het rendement dat u nodig hebt voor succes.

Houd contact, zelfs onderweg
Stel, u gaat het aan het werk aan uw bureau, daarna werkt u vanaf uw telefoon op weg naar een vergadering en vervolgens werkt u in een webbrowser wanneer u bent aangekomen. Met Office 365 blijft u altijd in contact. Uw e-mail, gedeelde agenda’s en contactpersonen zijn toegankelijk vanaf elke locatie op verschillende apparaten.

Beter samenwerken met Office als abonnement
Office 365 is het vertrouwde Office waar je graag mee werkt. Op je favoriete apparaten, wanneer je maar wilt en waar je ook bent. Naast vertrouwde programma’s, zoals Word en Outlook, bevat het ook apps waarmee je beter communiceert, samenwerkt en meer voor elkaar krijgt.

KOM DIRECT IN CONTACT

Voor suggesties en/of vragen kunt u gebruik maken van onderstaande formulier.